Uusi vuosi

 Tämä vuosi on ollut hyvä. Varsinkin loppuvuodesta olen ollut lähes onnellinen. Töissä on mennyt mukavasti ja lisäksi olen jaksanut ulkoilla, lukea kirjoja ja tehdä käsitöitä. Tietenkin vuoteen on kuulunut kaikenlaista harmiakin, kuten nyt kolmatta viikkoa yskityttävä korona tai täiepidemia Pennun luokalla. Mutta kaikesta on selvitty. Vuosi lähestyy loppuaan ja koko perhe on jokseenkin hyvissä ruumiin- ja sielunvoimissa, mitä muuta voisi toivoa?

No mitä toivoisin ensi vuodelta?

1. Seesteistä oloa, kykyä rauhoittua vaikeissakin tilanteissa, levollista hyväksyntää sille, että kaikkia asioita ei voi hallita. Myös syvää luottamusta siihen, että kaikki on lopulta korkeemmassa kädessä. 

2. Voimaa elää omannäköistä elämää. Uskallusta kieltäytyä asioista, jotka eivät tunnu omilta ja rohkeutta kokeilla uusia asioita oikealla hetkellä.

3. Kykyä nähdä ihmiset ympärilläni ja kulkea heidän rinnallaan. Taitoa olla lempeä olematta imelä, joustava jäämättä jalkoihin ja jämäkkä olematta kova. Myös itselleni.

Näillä lähdetään kohti uutta vuotta 2024. Olkoon se meille kaikille paras mahdollinen!

Kommentit

  1. Juuri näin. Parasta mahdollista vuotta sinnekin!
    Olit kysynyt langasta blogissani. Sain joululahjaksi ja nimeltään Socki-sukkalnakaa. Uusi tuttavuus minullekin ja en huomannut kysyä, mistä ostettu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taivasmatkasukat ja sateenkaarisukat

Välihommia

Sittenkin lapaset