Unelmia ja suunnitelmia

Monenlaisia suunnitelmia on pyörinyt päässä, hyvin eritasoisia niin vaativuudeltaan kuin tarkkuudeltaan. 

Lämpötilapeiton tekemisestä olen haaveillut pitkään, ja näin vuoden alussahan sellainen olisi hyvä aloittaa. Se kuitenkin vaatii laskelmointia, tietynvärisiä lankoja ja epämääräisyyden sietoa, kun ei etukäteen voi tietää tarvitseeko 10 asteen lankaa kerän vai kaksi. Jossain vaiheessa aion kuitenkin sellaisen tehdä. 

Toinen idea oli vähän erilainen lämpötilapeitto, jonka tekisin Pennun 18 ensimmäisestä vuodesta virkkaamalla kuukausikohtaisia keskiarvoja vastaavat mummonpalat (joiksi meillä isoäidinneliöitä on aina kutsuttu). Kun toisella reunalla menisi vuodet ja toisella kuukaudet, niin voisi helposti vertailla vuosia toisiinsa. Tässä on vain se haaste, että kun Pentu on nyt 12 niin projekti jatkusi vielä kuusi vuotta. Mutta miksi ei voisi jatkua? Harmi vaan että sitä ei saisi heti käyttöön.

Pentu odottelee Happypotamuksen valmistumista, ja on toivonut seuraavaksi afrikankukkabulldoggia, siinä olisi myös yksi projekti.

Mulla on myös lista sukkamalleista, joita olen aikonut jossain vaiheessa kokeilla, ehkä sitäkin listaa (tai pinoa, osa ohjeista on lehdistä leikattuja) saisi tänä vuonna lyhennettyä. Tai päivitettyä, kun ainahan kivoja malleja löytyy lisää. 

Esimerkiksi Kaikusukat on sellaiset, jotka on olleet pitkään mielessä, mutta en jostain syystä ole saanut tehdyksi. Olisiko tänä vuonna sen aika? 

Sisko oli myös Sortavala-näyttelystä saanut Sortavala-sukkien ohjeen, ja se olisi hyvin houkutteleva projekti, vaikkakin vaativa, kun en ole kirjoneuleita tehnyt sitten ala-asteen, mutta ei kai se mikään mahdoton tehtävä olisi opetella.

Sortavala-sukat

Lapasboksiinhan päätin myös osallistua, mutta annoin itselleni luvan tehdä tarvittaessa sukkia lapasten sijaan. Mutta siinäkin toki puuhaa riittää.

Ja tietysti täytyy mainita, että olisisihan niitä ufojakin jatkettavaksi. Yksi villapaita, joka on päässyt ylhäältä aloitettuna kainaloihin asti, ja yksi Revontulihuivi ainakin. Alan olla kyllä jo melkein luovuttanut niiden suhteen, mutta antaa niiden nyt vielä muhia pusseissaan ja odotella ihmettä. Mitä ilmeisimmin mun kärsivällisyys ei vaan riitä isompiin projekteihin. 

Ufot

Nyt pitäisikin enää vain päättää, mihin tarttuisi seuraavaksi. 😁

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taivasmatkasukat ja sateenkaarisukat

Välihommia

Sittenkin lapaset